<< Home

<< Inleiding

<< Hoe kon je?

<< Prijzen

<< Contact

 

Gedragsbegeleiding

 

Ik kan van in het begin u de juiste weg tonen bij het opvoeden van uw pup, kitten en veulen. Alsook kan u ik helpen bij gedragsproblemen bij honden, poezen en paarden.
Als u van in het begin juist handelt, voorkomt u tal van gedragsproblemen of erger,
dat u uw dier moet wegdoen.

Het is voor mij absoluut onmogelijk: telefonisch of per mail adviezen te geven over een dier die ik niet gezien heb! Een gedragsprobleem heeft altijd te maken met een groot aantal factoren. De geschiedenis van de hond, de gezinssituatie, al dan niet kinderen in huis, omgeving, ziekte, enz...

 

Puppies en jonge honden

 

 

U wilt een pup aankopen, maar je weet niet goed welk ras en waar. Ik kan jou hierbij helpen. Heb je veel tijd? Of weinig tijd? Zoek je een waker of een een gezelschapshond? Woon je op een appartement of in een huis met een tuin? Heb je al dieren in huis, zoals poezen. Dit zijn allemaal vragen waarbij ik u kan helpen.

Na de aankoop van de pup bied ik u een gratis zindelijkheidstraining aan. Dit wilt zeggen dat ik u een programma geef, een twee wekenschema, en dat ik jou pup uitlaat op uren dat u niet kan. Garantie dat jouw pup na die twee weken zindelijk is.

>>> Print hier uw bon voor een gratis zindelijkheidstraining >>>

Puppybegeleiding is iets heel anders dan training. De meeste hondenscholen weigeren puppies voor de twaalfde week (vanwege de vaccinatie). De belangrijkste fase, de primaire socialisatiefase, van de hond is van de derde tot de twaalfde week.

In deze periode is de pup nieuwsgierig en vooral leergierig. De nieuwe eigenaar , u , kan best de pup overal meenemen; de wekelijkse markt, een drukke winkelstraat, een schoolplein, op de bus of tram, naar de dierenarts, enz......dus waarom niet naar de hondenschool waar ze andere honden leren kennen en sociaal worden. De meeste hondenscholen geven wel een puppy cursus maar vanaf de twaalfde week.

Daarom sta ik de eigenaars bij met het opvoeden van de pup vóór de hondenschool.
de regels van de roedel, zindelijkheidstraining, vermijden van baknijd, wat kinderen mogen en wat niet, enz.....
en dat allemaal in één gesprek. Heeft u achteraf (nog) probleempjes? Geen nood, ik kom af.

Toch raad ik u aan om met de pup zeker naar een hondenschool te gaan zodat de pup zijn basis krijgt. Maar ik kan u helpen om de pup al enige commando's en regels te leren voor u naar de hondenschool mag gaan.

Kittens en Poezen

 

 

Mijn kat is onzindelijkheid, mijn kat blijft steeds aan de planten knabbelen, wat kan ik eraan doen of voorkomen? De poes blijft mijn plantenbakken gebruiken als toilet. Mijn poes springt en bijt in mijn benen, mijn kat is te dik, mijn kat likt overmatig zijn vacht schoon, hoe kan ik het best verhuizen, wat kan ik doen om stress te verminderen. Ik heb een oude poes en ik wil een jonge poes erbij. Met deze vragen kan ik u helpen.
Ik kan u helpen bij angsten, eenzaamheid, krabben en sproeien in huis, stress en depressies. Al dan niet met behulp van Bach Bloesems en Kruiden.

 

Veulens en paarden met emotionele en/of gedragsproblemen

 


Vanaf het begin heeft een paard leiderschap nodig. Ik leer u de paardentaal kennen en hoe u het veulen juist opvoed. De basis hiervan ligt bij onze lichaamstaal en grondwerk.
Alsook paarden die te kampen hebben met trauma's en depressies, 'dominant' of agressief zijn. Al dan niet met behulp van Bach Bloesems, Aromatherapie en Kruiden.


........................................................................................................................................................................................................

© 2008 - Petcrazy